Important:

1. rezervarile se fac online la orice ora, sau telefonic de luni pana vineri intre orele 9:00 si 18:00.
2. rezervarile online vor fi stabilite dupa confirmarea lor (telefonica sau prin e-mail) de catre un reprezentant Bis Rent a Car.
4. plata se face prin transfer bancar sau numerar , inainte sau la momentul inchirierii.
5. ne rezervam dreptul de a refuza plata in numerar in cazul in care clientul nu prezinta toate elementele de siguranta.
6. clientii fideli beneficiaza de reduceri si gratuitati.
7. autoturismele care sunt prezentate pe website, reprezinta toata flota auto BIS Rent a Car, simpla lor prezenta in oferta nu presupune si disponibilitatea lor permanenta.


Program de lucru:

- luni-vineri: 9:00 - 20:00
- sambata: 12:00 - 15:00
- pentru onorarea comenzilor in afara programului de lucru se va percepe o taxa de 10 euro.Email: office [at] rentacar-bis.ro

Formular contact

Nume:
E-mail:
Telefon:
Mesaj:
Codul din imagine:

 

Atunci cand calatoriti in Romania sau in Europa, in interes de afaceri sau ca simplu turist, apelati cu incredere la serviciile noastre de rent a car in Pitesti. 24 de ore din 24 va vom punem la dispozitie autoturisme noi, sigure, marci consacrate, ce ofera siguranta si confort in trafic la cel mai bun raport calitate pret.

Pentru confortul clientilor nostrii predam masina la locatia dorita, pe raza municipiului Pitesti, fara a percepe nici o taxa suplimentara.

In speranta ca oferta noastra se ridica la asteptarea dumnenvoastra, asteptam sa ne contactati.Rent a car / inchiriere masina in weekend

Daca doriti sa evitati traficul si aglomeratia din oras atunci apelati la serviciile noastre de rent a car.
La semnarea contractului de rent a car va vom recomanda locuri minuntate de vizitat in judetul Arges.

Rent a car / Inchiriere masina cu sofer & Transfer aeroport

Daca doriti un transfer rapid si in siguranta de la aeroport sau catre un alt oras apelati la agentia noastra de rent a car.
Daca nu doriti sa conduceti autoturismul inchiriat, Rent a car - BIS va pune la dispozitie serviciul de rent a car cu sofer, disponibil din toate aeroporturile importante ale Romaniei catre oricare destinatie.Va oferim sericii de rent a car la cele mai bune standarde si cele mai bune preturi. Rent a car on-line non-stop.

Cuvinte cheie in pagina: rent a car, inchiriere masina, car rent, masini de inchiriat, rent a car Romania, car rental, inchiriat masina, inchiriere autoturisme, rent a car Pitesti.


Recomandari:
Piese auto, si accesorii auto la preturi promotionale. Se ofera factura si garantie.